MÁQUINA RECREATIVA Woonsters Hotel

Us agraden els fantasmes? Perquè esteu de sort. Amb aquest nou model de màquina recreativa mixta podràs viure emocions semblants a les que sents caminant per la casa del terror d’un parc d’atraccions.

Woonsters Hotel: dotzenes d'oportunitats per guanyar

Es tracta d’un hotel fantasmagòric on trobaràs personatges amigables com Spiry, que doblarà tots els teus premis, Cerebrino, que s’encarregarà d’ajudar-te a trobar el major dels premis possibles, Perola, a qui li hauràs de dir quin color de llauna sopera triar per a esbrinar què s’amaga dins d’ella, Toforrao, que té el casino més divertit de l’hotel amb la ruleta més boja que hagis pogut veure fins al moment, Soplavelas, el majordom de tot aquest complex i Woonderbrina, l’encantadora reina del spa amb més bombolles i premis guardats mai vist.

Vols provar aquest model de màquina escurabutxaques? Troba-la en els nostres bars de Lleida, Tarragona i Barcelona. T’està esperant! Si tens dubtes, contacta amb un dels nostres operadors de màquines recreatives disponibles a Barcelona, Lleida, Tarragona i Osca.

Woonsters hotel
Truca'ns per telèfon