Maquines recreatives a Barcelona

Màquines recreatives pensades per al seu negoci

En Jomesa (Grup Engloba) som líders en el sector de màquines recreatives de l’àrea de Barcelona i comptem amb un dels millors catàlegs que es poden trobar en el mercat en elements d’esbarjo per a locals de restauració i hostaleria. Presentem els últims models en escurabutxaques a qualsevol mena d’empresari, particulars o cadena que vulgui operar amb nosaltres.

Podem oferir-li al seu negoci, ja siguin franquícies d’hostaleria, hotels o bars independents, les millors màquines escurabutxaques amb les quals aconseguir uns ingressos addicionals per al seu negoci, mentre els seus clients gaudeixen d’un temps d’oci. Els nostres productes estan en constant renovació, i gràcies al nostre equip comercial i administratiu l’ajudem a obtenir aquelles llicències necessàries per a efectuar una ràpida tramitació d’obres de manera correcta, abans de l’obertura del seu negoci.

Les màquines escurabutxaques de Jomesa no pertanyen a cap fabricant perquè som una operadora independent amb l’última tecnologia en el sector de les recreatives, i amb un mostrari de la més alta qualitat amb els articles de major èxit en el mercat.

La nostra fórmula es basa en tres eixos:

Professionalitat i transparència, implantant les més modernes tecnologies de gestió per a donar totes les garanties als nostres clients.

Proximitat al client, permetent respondre’t i adaptar-nos de forma immediata a totes les teves necessitats recolzant-te en el que necessitis.

Innovació
constant en producte, oferint les últimes i més reeixides novetats del mercat de màquines sigui qui sigui el fabricant, perquè Jomesa és un operador independent*.

Més de 10 anys en el sector de les màquines escurabutxaques

Els nostres serveis destaquen per comptar amb especialistes a màquines escurabutxaques en l’àrea de Barcelona, amb més de 10 anys d’experiència en el sector. Comptem amb una reputació que ens avala, i gràcies a ella podem oferir-li els millors models de màquines recreatives del mercat.

El nostre catàleg s’actualitza periòdicament amb els últims prototips de llums, colors, acció i sons, per a oferir-li als seus clients la més alta i millor interacció i diversió, mentre vostè augmenta la recaptació del seu negoci. Oferim una sèrie de serveis els que ajudar-lo a posar a punt el seu negoci. Ens ocupem des de la instal·lació de les màquines, fins a la gestió d’aquells models que vostè seleccioni del nostre catàleg.

Oferim les nostres prestacions en l’àrea de Barcelona a diversos tipus de clients: franquícies d’hostaleria, bars independents i hotels. Els assessorem segons les necessitats del negoci per a l’elecció dela màquina recreativa que millor s’adapti a la situació del seu negoci i/o local en el qual es desitja instal·lar. En el cas que vostè sigui una empresa operadora independent, a través de Jomesa podem reportar-li informes econòmics periòdics sobre els guanys, així com ocupar-nos de la gestió diària de les seves màquines i d’aquells tràmits administratius requerits per al seu bon funcionament.

Abrir chat
👋 ¿Necesitas ayuda?
¡Hola!👋
Somos Jomesa tu operador de máquinas recreativas tipo b.
En qué podemos ayudarte?
Call Now Button