Màquines recreatives a Lleida

Financem bars a Lleida i província

En Jomesa el que més ens importa és la satisfacció dels nostres clients dels nostres bars a Lleida, és per això que tractem a cadascun dels nostres clients com una extensió de la nostra empresa, perquè el seu èxit és el nostre èxit, convertint-nos en l’empresa líder a la nostra ciutat.

A més del tracte humà únic, et presentarem el millor catàleg de màquines del mercat, amb els últims models de recreatives i escurabutxaques per a bars i locals d’hostaleria.

Coneixem Lleida, coneixem el teu barri, i ara volem conèixer-te a tu, perquè ens ensenyis el teu bar i als teus clients per a finançar-te, poder donar-te les millors màquines recreatives i augmentar els teus ingressos.

Estic muntant un nou bar i vull llogar màquines.

t'oferim:
  • Financiació
  • Acceleració de tràmits llicencies
  • Acceleració de tràmits d'obres
  • Selecció proveïdors
  • Instal·lació màquines (1, 2 o 3)

Disposo d'un bar i vull
canviar d'operadora.

t'oferim:
  • Financiació
  • Tramitació del canvi
  • Instal·lació noves màquines (1, 2 o 3)

Més de 10 anys en el sector de les màquines escurabutxaques

El resultat econòmic d’instal·lar una màquina Jomesa en el teu bar serà immediat, perquè només t’instal·larem aquella que més juga en funció de les característiques del teu negoci d’hostaleria i dels teus clients.

Si creus en Jomesa, podràs maximitzar el potencial d’ingressos del teu bar a través de nostres maquines recreatives.

A més, si el teu bar només és un projecte, podem ajudar-te a aixecar-lo, donant-te suport en el que necessitis. També t’ajudarem accelerant tots els teus problemes de llicències amb l’administració gràcies al nostre equip expert en temes de paperassa amb l’administració.

Tot l’equip de Jomesa treballarà al teu costat per a accelerar l’obertura del teu nou negoci. Sabem l’important que és obrir un local d’hostaleria al més aviat possible.

Així que contacta’ns i expliquem com és la teva situació, i recorda que tant si ESTÀS OBRINT UN BAR com REFORMANT-LO et podem ajudar en: el finançament, accelerant-te les paperasses per a demanar llicència, també amb els tramitis d’obres i finalment podem tirar-te una mà amb la selecció de proveïdors, els que més et poden ajudar.

I en el cas que ja tinguis el teu bar i hagis decidit CANVIAR D’OPERADORA, també podem ajudar-te, estiguis on estiguis: Lleida ciutat, Tàrrega, Balaguer, Mollerussa, Tremp, Borges Blanques.

Vols conèixer el nostre catàleg de màquines? Tot perquè al final puguis instal·lar les nostres màquines recreatives i comencis a augmentar els teus ingressos dia a dia. Truca’ns ja.

Abrir chat
👋 ¿Necesitas ayuda?
¡Hola!👋
Somos Jomesa tu operador de máquinas recreativas tipo b.
En qué podemos ayudarte?
Call Now Button