Empresa de màquines recreatives independent – Jomesa:

Només pensem en una cosa, estar cada día més a prop de tu.

Jomesa és líder en qualitat de servei per a l’hostaleria. Amb presència en bars de Barcelona, Lleida i Tarragona, som un referent en el sector de l’explotació i manteniment de màquines recreatives en els bars, mes de 10 anys de treball professional i l’alt ràtio de fidelitat avalen la nostra trajectòria.

Fidelitat dels nostres clients:

0 %

+10 anys
amb Jomesa
0 %

5-10 anys
amb Jomesa
0 %

0-5 anys
amb Jomesa

La nostra fórmula es basa en tres eixos:

Professionalitat i transparència, implantant les més modernes tecnologies de gestió per a donar totes les garanties als nostres clients.

Proximitat al client, permetent respondre’t i adaptar-nos de forma immediata a totes les teves necessitats recolzant-te en el que necessitis.

Innovació
constant en producte, oferint les últimes i més reeixides novetats del mercat de màquines sigui qui sigui el fabricant, perquè Jomesa és un operador independent*.

Quins beneficis té ser independent?

*Jomesa és un operador independent, no té interessos ni pertany a cap fabricant de maquines recreatives. La nostra independència ens permet operar amb un sol objectiu: aconseguir la màxima rendibilitat per als nostres clients mitjançant la instal·lació de les maquines de joc de major èxit, sigui qui sigui el fabricant. Pensem en tu.

Abrir chat
👋 ¿Necesitas ayuda?
¡Hola!👋
Somos Jomesa tu operador de máquinas recreativas tipo b.
En qué podemos ayudarte?
Call Now Button