FAQ

Preguntes freqüents

Jomesa no pertany ni està associada a cap empresa fabricant de màquines recreatives. Això ens permet comprar els millors models de màquines independentment de qui els fabriqui. Buscarem entre tots els models del mercat el que millor s’ajustin al teu bar. Només ens importa que tu guanyis.

Segons el reglament de Màquines recreatives i d’Atzar, les màquines recreatives tipo B son:

Aquelles que, a canvi del preu de la partida, concedeixen a l’usuari un temps d’ús o de joc i, eventualment d’acord amb el programa de joc, un premi en metàl·lic.

Segons el reglament de Màquines recreatives i d’Atzar, les màquines tipo A son:

Aquelles de mer passatemps o esbarjo que es limiten a concedir a l’usuari un temps d’ús o de joc a canvi del preu de la partida, sense que puguin concedir cap mena de premi en metàl·lic, en espècie o en forma de punts canviables per objectes o diners.

S’inclouen també en aquest grup de màquines de tipo «A» les quals ofereixin com a únic al·licient adicional i per causa de l’habilitat del jugador la possibilitat de continuar jugant pel mateix import inicial en forma de prolongació de la pròpia partida o d’altres addicionals, que en cap cas podrà ser canviada per diners o espècie.

Una màquina escurabutxaques o empassamonedes son noms col·loquials que s’utilitzen habitualment per parlar d’una màquina recreativa tipo B.

Un bar pot explotar una o diverses màquines conjuntament amb l’empresa operadora sense la necessitat de pagar cap lloguer.

Entenem la dificultat que comporta dur a terme cada nou projecte de bar, per això volem ajudar els nostres clients. Contacta amb nosaltres i pregunta pel nostre comercial, escoltarà les teves necessitats.

Estudiem minuciosament la recaptació de cadascun dels nostres locals i instal·lem sempre les màquines que més s’adapten al perfil de clients del teu bar amb l’objectiu d’obtenir la major recaptació possible. En el cas que veiem que l’evolució no és positiva, el client consideri que el model ha deixat d’agradar-li o bé surti al mercat un nou model que s’adapti més al teu bar, et canviarem la màquina al més aviat possible.

El nombre de màquines recreatives que pot tenir un local depèn de la seva superfície útil.

Per a locals la superfície útil dels quals sigui menor de 50m2 el màxim de màquines recreatives que podran tenir serà de 2. Els locals la superfície útil dels quals sigui de 50m2 o major podran tenir fins a un total de 3 màquines recreatives.

Sabem el que t’ha costat prendre aquesta decisió. És per això que Jomesa no t’ho vol posar més difícil. Contacta amb nosaltres i pregunta pel nostre comercial. Explica-li el teu cas, t’ajudarem a aconseguir el que desitges el més aviat possible.

Call Now Button
× Whatsapp