Màquines recreatives a Tarragona

Tots els models de màquines recreatives del mercat

A Jomesa pensem tant en la satisfacció dels nostres clients que busquem estar en l’última quant a models de màquines recreatives es refereix. Dins de la província de Tarragona trobaràs les últimes novetats del moment i també els models amb més èxit. En els nostres bars podràs jugar a models d’escurabutxaques com la Woonsters Hotel, la Daurat, la Bodeguilla, la Granja, la Novo Line Bar II, la Burlesque i la Vikings, entre altres.

Amb els nostres models de màquines recreatives aconseguirem que els seus clients es diverteixin i tu augmentis els ingressos del teu negoci.

Estic muntant un nou bar i vull llogar màquines.

t'oferim:
  • Financiació
  • Acceleració de tràmits llicencies
  • Acceleració de tràmits d'obres
  • Selecció proveïdors
  • Instal·lació màquines (1, 2 o 3)

Disposo d'un bar i vull
canviar d'operadora.

t'oferim:
  • Financiació
  • Tramitació del canvi
  • Instal·lació noves màquines (1, 2 o 3)

Som una empresa operadora independent, significa que no tenim lligams amb cap fabricant i et podem instal·lar els millors models sense restriccions. Això ens diferencia de la resta. D’aquesta manera estem convençuts que aconseguirem satisfer les teves necessitats i les dels teus clients.

Oferim diferents tipus de finançament perquè puguis obrir el teu negoci o reformar-lo com a tu t’agradaria. Pots trobar més informació aquí.

A més, comptem amb un excel·lent equip humà i empresarial que t’assessorarà en tot moment de quant necessitis. La nostra llarga trajectòria en el sector ens permet agilitar els tràmits al màxim, ja sigui de nova obertura com de canvi de titular o simplement, canvi d’operadora. Despreocupa’t mentre nosaltres ens ocupem de totes les gestions que precisis.

Què oferim al teu negoci a Tarragona?

Innovació constant en producte, oferint les últimes i més reeixides novetats del mercat de màquines recreatives, sigui qui sigui el fabricant.

Finançament, volem ajudar-te al fet que puguis avançar en el teu negoci. Explica’ns les teves necessitats i arribarem a un acord.

Acceleració tràmits de llicències i obres, sabem el complicat que pot arribar a ser començar de zero en un sector com el de l’hostaleria. Compartirem la nostra experiència de més de 10 en el sector per a fer-te el camí més fàcil.

Abrir chat
👋 ¿Necesitas ayuda?
¡Hola!👋
Somos Jomesa tu operador de máquinas recreativas tipo b.
En qué podemos ayudarte?
Call Now Button