Màquina escurabutxaques Burlesque

Burlesque és un terme francès que podríem traduir a l’espanyol amb el terme “burlesc”. El burlesque va sorgir com un moviment literari i dramatúrgic en el segle XVI i tenia com a fil central la ridiculizació d’un tema. Aquest estil utilitzava tant l’exageració de trets com la paròdia, per a parlar d’un tema social ridiculitzant-lo i exaltant alguna cosa que socialment era inacceptable o denigrant.

Doncs bé, aquest estil tan usat en el món teatral, per fi arriba als nostres bars de la mà de la màquina recreativa més nova fins avui.

Nova màquina recreativa Burlesque de GYGNUS

La nova plataforma CYGNUS, en tenir més capacitat, dota a la màquina d’una gràfica espectacular amb la qual podràs divertir-te sempre que vulguis.

Inclou un joc bàsic de 3 corrons, una línia guanyadora amb els jocs progressius, el puja el teu premi i un joc superior de 3 corrons i 8 línies guanyadores amb diversos jocs més com el Descobreixi el Tresor, el Joc de les 3 Opcions, el de les Bombetes i l’Atrapa el Premi, entre altres.

Troba-la en els diferents locals d’hostaleria que tenim a la ciutat de Barcelona i Lleida. Juga, diverteix-te i guanya com més premis millor. SORT!

Recreativa Buslesque
Truca'ns per telèfon