L’activitat principal de Jomesa és la instal·lació i gestió de les màquines recreatives, adaptant-nos a les necessitats de tots els perfils de client: Bars independents, Franquícies d’hostaleria i Hotels. Per això donem resposta a qualsevol necessitat d’assessorament i suport sigui quina sigui la situació actual del teu negoci.

¿Quina és la teva situació?

1
SI ESTAS MUNTANT
UN NOU BAR
t’oferim:
Finançament
Acceleració tràmits llicències
Acceleració tràmits obres
Selecció proveïdors
Instal·lació màquines
(1, 2 o 3)
T’instal•lem les maquines i et financem. A més a més, et donarem suport amb la nostra àmplia gamma de serveis personalitzats, oferint-te tot el nostre equip comercial i administratiu per ajudar-te amb les llicències, obres i selecció de proveïdors amb l’únic objectiu d’accelerar l’obertura del teu bar. Anem junts a fer-ho possible.

CONTACTA’NS

2
SI TENS UN BAR I
VOLS CANVIAR
D’OPERADORA

t’oferim:
Finançament
La tramitació del canvi
Instal·lació noves màquines
(1, 2 o 3)
Entenem que no totes les operadores s’entreguen al client com Jomesa. Buscarem la solució per a que puguis treballar amb nosaltres. Comencem avui.

CONTACTA’NS

3
SI ETS UNA
EMPRESA OPERADORA
INDEPENDIENT

t’oferim:
Servei tècnic
Gestió administrativa
Tramitació taxes fiscals
Gestió comptable
Informes econòmics periòdics
Accés remot recaptació
Dedica’t exclusivament a cuidar dels teus clients. Nosaltres cuidarem de la gestió diària de les teves màquines i de tots els tràmits administratius, facilitant-te cada dia les recaptacions dels teus bars.  Externalitat i guanya.

CONTACTA’NS