Jomesa disposa dels darrers models en màquines escurabutxaques amb premi. Tenim les escurabutxaques que triomfen als locals de Catalunya i l’Aragó, tant a bars com a cafeteries o a cerveseries. Aconsegueix la teva màquina escurabutxaques i no renunciïs als beneficis que pot aportar al teu negoci.

Oferim serveis com a operador de màquines escurabutxaques a diverses ciutats. Barcelona, Lleida, Tarragona o Saragossa i Osca són llocs on instal·lem les nostres màquines escurabutxaques. Jomesa és on sigui el teu bar. Anirem al teu negoci de restauració i hi instal·larem la màquina escurabutxaques de tipus B (màquines amb premi per a bar) que millor s’adapti a les teves necessitats. Hi ha diversos models de màquines i els clients tenen les seves preferències. T’assessorarem perquè instal·lis la máquina escurabutxaques que més et convé.

Nosaltres ens encarreguem d’instal·lar i mantenir les màquines escurabutxaques. Som la teva empresa operadora de màquines recreatives i tu només t’hauràs d’ocupar de gestionar el teu negoci, mentrestant nosaltres ens encarreguem de tot allò que té a veure amb l’escurabutxaques. Reparteix cafès i cerveses, els nostres models de màquines escurabutxaques repartiran premis en metàl·lic. Junts guanyarem.

I com que som una operadora independent no estem lligats a cap fabricant. Per això t’oferim només els models de màquines escurabutxaques amb més qualitat i èxit al mercat, sense que ens importi qui la fabrica. Hi som per recolzar-te a tu i al teu bar i ser independents ens ajuda a això, a recomanar-te només les millors opcions. Gran part de la nostra competència no pot dir el mateix. Nosaltres som lliures i ho som pels nostres bars. Aconsegueix ja la teva màquina escurabutxaques i fes créixer els beneficis del teu negoci.